Particulier

Particulier coachtraject Dynamiek en Evenwicht

Het individuele programma Dynamiek en Evenwicht is gebaseerd op Repairing Balance en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt. De basis is het leren (her)kennen van je signalen in je denken, gevoel en lichaam. Je daarmee leren verbinden en vanuit die verbinding met jezelf gaan bewegen en sturen. Het programma kan als therapie en als cursus worden gezien, maar is bovenal een ontdekkingstocht, een ontdekking van wie je in wezen bent, wat je echt voelt en wat je werkelijk wilt.

Tijdens deze ontdekkingstocht leer je jouw overtuigingen kennen en de conclusies die je als kind hebt getrokken. Overtuigingen die je nu nog als gereedschap inzet om situaties te hanteren. Wanneer je niet het juiste gereedschap gebruikt, of zoals deze methode aangeeft, niet op de juiste manier omgaat met je signalen, loop je vast. Ik leer je zo bewegen dat je in balans komt en blijft.

 

Persoonlijke coaching

Vaak krijgt men ook te maken met levensvraagstukken of met life-events waarbij men “het even niet meer weet”. Persoonlijke begeleiding biedt soelaas om deze situaties beter het hoofd te kunnen bieden. We stellen een traject op maat samen.