Aanbevelingen

Ik heb het Werkfit-traject met Jan als heel fijn ervaren. Het voelde meteen vanaf het eerste gesprek vertrouwd aan en heb ik mijn problemen goed kunnen bespreken. Door Jans uitleg en begeleiding heb ik veel meer inzicht gekregen in hoe ik naar mijn “problemen” kan kijken en oplossen/ombuigen in iets positiefs. Hierdoor kan ik beter met stressvolle situaties omgaan en duidelijker mijn grenzen herkennen en aangeven.

Kim

=================================================================

Thea en Jan zijn 2 hele gedreven en ervaren coaches die met veel overgave hun cliënten weer in beweging proberen te krijgen. Ze beschikken over veel kennis en kunde en hebben een hele gevarieerde aanpak. Hierdoor kunnen ze een heel persoonlijk traject bieden en bij elke cliënt maatwerk leveren. Voor mij waren ze die stabiele coach die naast me stond, er voor mij was en waar ik altijd bij terecht kon. Maar ze wisten ook precies wanneer ik een schop onder mijn kont en duidelijke taal nodig had.

Als je als cliënt je Aha-moment hebt gehad en die knop hebt kunnen omzetten, dan kunnen ze samen met jou, mogelijkheden uit jou als persoon halen waarvan je niet wist dat je het in je had. Ik ben gegroeid als persoon, en met mijn inmiddels 40 jaar, kan ik zeggen dat ik mede dankzij hun begeleiding eindelijk volwassen ben geworden, weer in mezelf geloof en volledig in mijn eigen kracht sta.

Mevr. V.

=================================================================

“Na een burn-out en een zeer vervelende ervaring met betrekking tot een baan kwam ik via UWV bij Thea terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik me door haar serieus genomen. Ik durfde alles te vertellen en me helemaal open te stellen. Ik had op dat moment geen enkele eigenwaarde meer en was ontzettend onzeker geworden over mijn kunnen. Thea heeft me laten inzien dat ik een persoon ben die de moeite waard is. Door hard aan mezelf te werken ben ik er weer bovenop gekomen en met klap op de vuurpijl ook nog door een tip van Thea een nieuwe baan gevonden.

Thea, super bedankt voor alles. Je bent een topper!”

M. Secretaresse

=================================================================

In februari ben ik gestart met het WerkFit Traject via Coumans en Gooren Coaching. Thea was mijn coach en wat ben en was ik daar blij mee! Een dik jaar geleden was bij mij een flinke burn-out geconstateerd en na een lang traject bij de psycholoog was ik klaar om weer ‘werkfit’ te worden.
Door middel van een heel fijn werkboek hebben wij een aantal opdrachten doorlopen. Thea wist altijd de juiste voorbeelden te benoemen om mij duidelijk inzicht te geven in zaken. Daarnaast was zij altijd heel erg betrokken in alles wat ik deed. Haar reactie toen ik vertelde dat ik een baan had gevonden zei genoeg: “Svenja, ik ben zo blij voor je en zo trots op je, maar onthoud: ik heb je begeleid, maar uiteindelijk heb je het allemaal zelf gedaan.” Dat tekent Thea. Nogmaals dank voor de fijne begeleiding! Ik zou dit traject zeker aanraden.

Svenja Heijnen

=================================================================

Het coachingstraject is een prima methode om er weer volledig boven te komen

Regina Schreurs

=================================================================

Ik heb veel geleerd tijdens mijn traject.

Het ging met vallen en opstaan.

Door toe te passen wat ik geleerd heb ben ik veel sterker geworden en heb ik mijn doel voor een deel behaald.

Petra Egges, activiteitenbegeleidster

=================================================================

Eindbestemming Geluk

Door uitval moest ik noodgedwongen mijn ‘reis’bestemming wijzigen. In Thea vond ik de perfecte ‘reisleidster’ om af te reizen naar ‘Binnen’. Bij aankomst voelde ik me altijd heel welkom, iets wat mij energie gaf om de reis te ondernemen.

Tijdens het naar ‘Binnen’ reizen, zorgde Thea ervoor dat ik mij heel erg veilig voelde waardoor ik me helemaal kon openstellen voor het traject en het maximale eruit kon halen. Ik heb onderweg veel inzicht in mezelf gekregen en handvatten aangereikt gekregen om persoonlijk te groeien. Het ‘reisplan’ sloot erg goed aan bij mij als persoon.

Het wijzigen van koers heeft me uiteindelijk op een mooiere bestemming gebracht. Een bestemming waar plaats is voor de dingen die heel belangrijk zijn voor mij en die mij gelukkiger maakt. Thea zocht altijd naar mogelijkheden om die bestemming te kunnen bereiken. Ze voert haar werk met hart en ziel uit.

Nu ben ik klaar om alleen verder te reizen en mijn veilige ‘thuishaven’  te verlaten. Ook al zal er wel eens turbulentie zijn onderweg, ik heb door het coachingstraject de tools in handen om op eigen kracht in balans te komen. Voor reizigers die nog moeten vertrekken, raad ik dit traject dan ook heel erg aan.

Lieve Thea, bedankt voor alles. Voor mij ben je een toppertje!!

N. secretaresse

=================================================================

Tijdens de cursus kwam ik tot verschillende inzichten  welke strategieën  en patronen ik altijd gebruikte. Daarom liep ik vast in mijn leven, op werk en privé gebied.  Het houd je een spiegel voor  wat confronterend en moeilijk is, maar ook heel  verhelderend.

Het is een prettige werkwijze met een persoonlijke aanpak.  Stapje voor stapje krijg je inzicht en leer je stil te staan bij wat je nu werkelijk wilt en wat goed voor je is.  Meer bezig  zijn met mezelf en de dingen die  voor mij  belangrijk zijn.  Ik vond het ook heel fijn dat het een langer traject is en niet alleen een gesprek.  Je kan meteen wat je geleerd hebt in de praktijk brengen en meteen je valkuilen bespreken als het weer eens mis ging. Ook heeft Thea me geleerd om verschillende keuzes te maken met i.v.m. mijn ziekte. Niet te kijken wat je niet kan maar naar andere mogelijkheden  zoeken en een stukje acceptatie.

Dankzij de persoonlijke en lieve aanpak van Thea ben ik nu meer bewust bezig met mezelf en mijn leven. Zo kan ik de juiste beweging maken om Balance te krijgen en niet meer  vast te lopen in mijn leven. Ik ben heel blij dat ik het traject heb gevolgd en het heeft mijn leven verrijkt.

Fenny, administratief medewerkster

=======================================================================

“Coaching via Repairing Balance methode is voor mij letterlijk ‘life changing’ geweest. Dankzij de ervaringen en inzichten tijdens het traject, voortkomend uit de praktische en zeer heldere aanpak, kan ik met gerust hart stellen dat ik -eindelijk!- de mens geworden ben die wel altijd binnen in mij zat maar niet de mogelijkheid vond om naar buiten te komen; dat heeft mijn leven zoveel rijker gemaakt.”

PMO

==================================================================

Na onvermijdelijk te zijn vastgelopen en in een burn-out terecht te zijn gekomen, had ik het geluk dat ik Jan al een aantal jaren kende. De stap om bij hem aan te kloppen met een hulpvraag maakte dat misschien juist wel weer moeilijker. Maar ik ben blij dat te hebben gedaan. De methode van ‘Repairing Balance’ heeft mij weer precies op het juiste spoor gezet. Hoewel ik al vaker om hulp heb durven vragen in andere periodes van mijn leven en ik dacht al een heel goed beeld van mezelf te hebben, heeft Jan door zijn persoonlijke, oprechte en duidelijke aanpak mij in zijn methode de laatste ‘sleutel’ gegeven om echt door te kunnen pakken met mijn leven. Dat was absoluut een moeizaam proces dat zeker niet van de ene op de andere dag gebeurde. Maar ‘Repairing Balance’ zorgde wel voor duidelijkheid en houvast. Ik leerde nog meer mijn eigen patronen en strategieën kennen en te doorgronden. Een soms erg pijnlijk proces maar door de vertrouwensbasis die Jan weet te scheppen voelde ik de veiligheid om ook samen met hem en die pijn aan de slag te gaan.
Repairing Balance heeft weer gezorgd voor de balans in mijn denken, in mijn voelen en in mijn gedragingen. Ruimte voor mezelf. Een balans in mijn leven die er voor gezorgd heeft dat ik nu op een punt ben dat ik weer echt de kracht voel om mijn leven de vorm te gaan geven die echt bij mij past en die ik verdien.

Roger Lataster. Creative manager, theatermaker, coach.   

============================================

“Wat ik vooral heel prettig vond/ vind  is de gestructureerde aanpak. Een soort cursus-pakket waarin ik  telkens een stapje verder ging in inzicht krijgen in wat er aan de hand  is. In hoe ik op zaken reageer(de), wat dat met mij doet/deed etc. En dat inzicht werkt(e) helend!”

“In heel veel situaties betrap ik mezelf nog op oude strategieën… Soms trap ik nog in oude valkuilen… maar ik herken het nu vaak meteen en dat geeft mij ook de kans om bewust mijn reactie te kiezen”.

“Het concrete materiaal heeft mij geholpen. Méér dan de praatsessies bij de psycholoog  waarvan ik geen idee had waar die heenvoerden… waar ik geen uitgestippeld pad in zag. Dat was er misschien wel.. maar mij werd dat daar niet duidelijk. En in “repairing balance” wel. En dus daar heb je het weer; Duidelijkheid geeft inzicht, inzicht geeft de mogelijkheid bewust te kiezen en je zo de juiste bewegingen te laten maken.”                 

Meike, leerkracht basisonderwijs

============================================

“…… is vooral erop gericht mensen weer aan het werk te krijgen. Repairing Balance daarentegen heeft als doel de innerlijke balans weer te herstellen. En dat was bij mij dringend nodig. Uiteindelijk is gebleken dat ik gedurende mijn leven een veelvoud aan frustraties, teleurstellingen, slechte gevoelens etc. heb opgestapeld die er een keer uit moesten komen”.

“Repairing Balance heeft mij door de goede, persoonlijke, op mijn persoon gerichte aanpak precies dat kunnen bieden waar ik behoefte aan had”.

“Ik ben Jan Gooren en Thea Coumans dankbaar dat ze mijn begeleiders zijn geweest tijdens de soms moeilijke weg die we zijn gegaan. Het was een weg met vallen en opstaan. Zoals al vaker gezegd, wanneer ik nu terugkijk is de burn-out een ervaring geweest die ik niet had willen missen en waardoor ik dingen heb geleerd die mij beter en ook completer hebben gemaakt. Ik heb voor mezelf uit dit coaching traject een aantal dingen opgepikt die mij iedere dag weer helpen om met name negatieve gebeurtenissen op een goede en positieve manier te handelen. Ik ben mij ervan bewust dat er ook in de toekomst altijd wel weer een keer een slechte dag is, maar door het geleerde kan ik die beter handelen dan voorheen en leidt dat niet tot een opstapeling van frustraties, woede etc. Dit alles is mij alleen maar gelukt door de dingen die ik bij Repairing Balance heb geleerd en ervaren. En daar ben ik Jan en Thea dankbaar voor.”

Jos, controller.

===================================================

Na mijn sessie bij Jan Gooren kwam ik tot verschillende inzichten die mij hebben geholpen de juiste keuzes te maken in mijn werk en in mijn privéleven. De coaching helpt je om stil te staan waar je voor kiest? Waar maak ik mij druk om, moet ik mij druk maken, wil ik mij wel druk maken om iets. Hoe komt het dat ik mij überhaupt druk maak. Dat laatste heeft vooral te maken met passie voor de dingen waar ik mee bezig ben. Zo nu en dan loop je tegen zaken aan, dankzij Jan Gooren ben ik nu bewust welke stappen je kunt zetten om zo veel mogelijk bij jezelf te blijven en lekker door te werken…

Joep, projectleider

============================================