Thea Coumans

Vanaf 1999 werk ik in de re-integratie branche. Een inspirerende wereld waarin ik er persoonlijk grote voldoening uit haal om mensen te coachen en klaar te stomen voor een volgende stap in hun leven.

Persoonlijk voeg ik daar dan nog enthousiasme, empatisch vermogen, een open en onbevooroordeelde houding en de nodige humor aan toe!

Wie niet met zichzelf in evenwicht is, loopt het risico vroeg of laat ten prooi te vallen aan stress, krijgt burn-out klachten of heeft last van andere zaken die zijn of haar geluk of functioneren in de weg staan. Zoals piekeren, faalangst, doemdenken, onzekerheid, afhankelijkheid.
Als je met jezelf in evenwicht bent, heb je daar geen last van en ervaar je kracht en stabiliteit. Je bent in staat je eigen leven richting te geven omdat je uitgaat van je natuurlijke verlangens en behoeftes. Moeten is willen geworden.
Het goede nieuws is dat iedereen het vermogen om te komen tot innerlijke balans van nature in zich draagt. 

Samen met Jan Gooren vorm ik Coumans en Gooren Coaching en werken we in de regio Zuidoost Nederland. Organisaties kunnen bij ons terecht als werknemers zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen. Dat rendeert. Want een medewerker die thuiszit met een burn-out kost veel geld en medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter.

______________________________________________________________________